Muskelterapi

bilde

Muskelterapi

Sliter du med vond kropp, smerter og følelse av ubalanse i kroppen? Da anbefaler vi muskelterapi hos vår erfarne kroppsterapeut!

Kroppen er sammensatt og alt påvirker hverandre. Under muskelterapi behandlingen fokuserer vi på musklene, bindevevet, skjelettet, nerver og kroppens blodsirkulasjon. Vi jobber ut fra at smertene ofte er et symptom, mens årsaken til smertene ligger ett annet sted. 
Kroppen vil alltid prøve å kompensere skjevheter og ubalanser. Dette fører ofte til smerter og redusert blodtilførsel til viktige områder. Dette behandles ved å arbeide på musklene med massasje, triggerpunkter, energiteknikker og meridianer. 

Denne behandlingen kan tilpasses alle.

Hos oss bruker vi ulike behandlingsmetoder: 

 • Helsemassasje
 • Bindevevsmassasje
 • Organmassasje 
 • Maridianbaner, akupressur og energiteknikker
 • Triggerpunktbehandling
 • Kraniosakralterapi

Muskelterapi - 60 min

kr 850,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger