Arrbehandling

bilde

Arrbehandling

Vi jobber mye med reduksjon av arr, uansett om det er aknearr, strekkmerker eller arr på kroppen etter sykdom/skade. Vi har flere behandlinger som kan hjelpe.

Ønsker du en vurdering av et eller flere arr? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss!

De fleste skader eller arr i huden er resultatet av kutt, skrubbsår, brannsår, kviser/vannkopper, eller strekkmerker ved graviditet. I tillegg har mange arr etter kirurgiske inngrep. Arr forekommer i alle former og størrelser avhengig av type sår, beliggenhet, omfang, ernæringsmessige faktorer og genetikk. Vi har flere effektive metoder for arrbehandling.

I sin tidlige fase er et arr rødt, eller lilla i fargen, et resultat av ødelagt blodkar og betennelser, men over tid vil det blekne og bli til en rosa, eller gråaktig flekk på huden. 

Vi kan klassifisere arr i tre typer: hypertrofiske arr, strekkmerker og atrofiske arr. Den første gruppen er vanligvis rosa, noe hevet og fast. Strekkmerker oppstår som bånd av rynket hud, vanligvis forårsaket av vekttap/vektøkning, men som oftest ved graviditet. Atrofiske arr er forårsaket av kollagen som er ødelagt, eller et resultat av hudsykdommer som akne, og ses gjerne som et søkk i huden.

bilde
bilde

Vi ønsker alltid å foreta en gratis konsultasjon for å kunne skreddersy arrbehandling. På bakgrunn av type arr, størrelse og omfang kan vi si mer om behandlingsform, behandlingsintensitet og antall behandlinger. 

Vi har flere behandlinger som kan hjelpe, bl.a. microneedling, filler, Pb Serum mm. Hudforbedringen kommer sakte, og det kan ta opptil et halvt år før en ser det endelige sluttresultatet. Arrbehandling krever altså litt tålmodighet. 

Ofte kombinerer vi flere behandlingsformer, for optimalt resultat. Dette vil vi prate med deg om under konsultasjonen. 

Behandlerne ved Arendal Hudklinikk har god erfaring og kompetanse til å bedømme hvilken arrbehandling som er rett for deg.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger