Hudoppstramming

Hudoppstramming

Hudoppstramming med fotona-laser er en av våre mest populære behandlinger, og gir en effektiv oppstramming av huden, både i ansikt, på hals og øvrige områder på kroppen.

Usikker på om hudoppstramming med fotona er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en konsultasjon!

Dette kalles Fotona 4D/5D løft, og har på kort tid blitt en svært etterspurt behandling. Her bruker vi lasere med ulike bølgelengder for å behandle ansiktet på utsiden, samt på innsiden av kinn for å stimulere til økt kollagendannelse. Vevet strammes opp fra innsiden av ansiktet, og gir en effekt som reduserer linjer, rynker, porer, pigmenteringer og forbedrer den generelle hudstrukturen.

Dette er en metode som egner seg godt til behandling av slapp hud, nasolabiale folder, store porer, linjer og rynker. Vi ser også svært gode resultater ved behandling av slapp og rynkete hud på hals.

Best oppstrammende effekt sees hos kvinner fra tidlig alder av 40 og opp til 60 år. 

Fordelen med denne type behandling i forhold til en tradisjonell ansiktsløftning er at rekonvalesenstiden er vesentlig kortere. Du får ingen arr, du får en bedret hud, alt til en pris vesentlig lavere enn et kirurgisk løft. Har du mye overflødig hud anbefales dog kirurgi.

bilde
bilde

En effektiv og god behandling for deg som ønsker å stramme opp slapp hud, redusere fett og bedre hudstruktur. Metoden er den samme som ved behandling av ansikt og hals, men vi jobber her med ytterligere energi og varmeutvikling for hypertermisk destruksjon av fettceller i tillegg. 

Behandlingen foregår over 4-5 trinn:

 • Trinn 1 - Gjenoppretter volum i slappe/hengende områder for et umiddelbart løft
 • Trinn 2 - Jobber spesifikt med nasolabiale folder
 • Trinn 3 - Stimulerer kollagenproduksjonen for å stramme opp ansiktsvevet
 • Trinn 4 - Reduserer pigmentering, arr og rynker for bedre tone og tekstur
 • Trinn 5 - En micro-laser peel som minimerer fine linjer og porer

Det er lite smerter forbundet med selve behandlingen. Du kan oppleve en varmende sensasjon og lett stikking i huden. Rett i etterkant av behandlingen vil du føle deg varm og solbrent, dette avtar relativt raskt i løpet av noen timer.

Vi anbefaler en serie av 4 behandlinger med intervaller på fire til seks uker for optimalt resultat. Etter denne serien kan resultatet vedlikeholdes med en til tre behandlinger i året. 

Hudoppstramming - ansikt (laser)

kr 4000,-

Bestill time

Hudoppstramming - ansikt og hals (laser)

kr 5500,-

Bestill time

Hudoppstramming - hals og under hake (laser)

kr 3000,-

Bestill time

Hudoppstramming - mage (laser)

kr 4000,-

Bestill time

Hudoppstramming - øvrige områder (laser)

vurderes individuelt

Bestill time
Før behandlingen

Når du kommer til klinikken, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold vi må være obs på i valg av type hudpleie eller ting vi bør vite om før vi begynner. 

Ved alle behandlingsformer med laser bør ikke behandlingsområdet eksponeres for sol, eller solarium i to uker før behandlingen. I forkant av behandlingen ber vi deg om å ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning, samt kremer og oljer som inneholder kokos.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Selve behandlingen

Under behandlingen kontrolleres temperaturen i huden med laser for å sikre optimale resultater, og ufarlige, langbølgede laserlys penetrerer dypt inn i huden. Dette forårsaker varmeutvikling i over – og underhuden, og ved en gitt temperatur dras kroppens kollagen sammen mens det stimuleres kollagendannelse. 

Behandlingen foregår over 4-5 trinn:

 • Trinn 1 – Gjenoppretter volum i slappe/hengende områder for et umiddelbart løft
 • Trinn 2 – Jobber spesifikt med nasolabiale folder
 • Trinn 3 – Stimulerer kollagenproduksjonen for å stramme opp ansiktsvevet
 • Trinn 4 – Reduserer pigmentering, arr og rynker for bedre tone og tekstur
 • Trinn 5 – En micro-laser peel som minimerer fine linjer og porer

Det er lite smerter forbundet med selve behandlingen. Du kan oppleve en varmende sensasjon og lett stikking i huden. Rett i etterkant av behandlingen vil du føle deg varm og solbrent, dette avtar relativt raskt i løpet av noen timer.

Vi anbefaler en serie av 4 behandlinger med intervaller på fire til seks uker for optimalt resultat. Etter denne serien kan resultatet vedlikeholdes med en til tre behandlinger i året. 

Etter behandlingen

Denne behandling vil i de fleste tilfeller etterlate deg rød og hoven i ca 2 – 4 dager, noen opplever også flassing. Dette er normalt og vil raskt avta. Rekonvalesenstiden avhenger av opprinnelig hudkvalitet og behandlingens styrke. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen påfølgende dag, mens andre opplever litt kraftigere nedetid og ønsker å være hjemme et par dager. 

Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på det behandlet området i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av spf 50. Vi anbefaler også at du kun bruker mineralsminke i de dagene huden er rød og flasser, samt at du avventer aktive ingredienser til huden igjen er i balanse. 

En umiddelbar friskhet og tetthet i huden sees når huden har hentet seg inn igjen etter behandlingen, men den fulle effekten utfolder seg gradvis over en periode på to til tre måneder. Man kan forvente bedring i hudkvalitet i opptil seks måneder etter behandling. 

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger