Profhilo

bilde

Profhilo

 

Behandling med Profhilo passer perfekt for de som føler at huden trenger mer fukt og et lite løft. Våre behandlere har lang erfaring med Profhilo.

Er du usikker på om behandlingen kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Anti-age-behandlingen, Profhilo, har blitt veldig populær det siste året, pga de fantastiske resultatene man ser!

 • Glatter og strammer hud i ansikt, hals og øvre del av bryst
 • Reparerer og stimulerer huden
 • Gir ikke volum
 • Fukter huden fra innsiden


Profhilo er en fantastisk behandling som passer perfekt for deg som opplever at huden har blitt slapp, grov og «gusten». Det er en injeksjonsbehandling som gir rask og langsiktig forbedring av hudens struktur og kvalitet, reduserer linjer og gjenoppretter hudens fasthet.

Profhilo består av hyaluronsyre, som benyttes for å gi en revitaliseing ved å øke produksjonen av kollagen og elastin i huden, samt øke hudens fuktnivå og spenst. Profhilo vil i tillegg ha en positiv effekt på keratinocytter og adipocytter (hudcellene og fettcellene), og vil derfor også bedre utseendet på hudoverflaten og bidra til å gjenopprette tapt underhudsfett – perfekte dersom du opplever at huden har blitt veldig «tynn».

bilde
bilde

Dette er en injeksjonsbehandlilng som bør gjøres to ganger, med fire ukers mellomrom, og effekten vil komme gradvis og øke etter andre behandling. Hudforbedring kan være permanent, men behandlingen stopper ikke aldringsprosessen og man bør derfor gjenta behandlingen hver 6-12 måned for å vedlikeholde resultatet.

Behandlingene kan utføres alene, i kombinasjon med andre behandlinger, eller som en serie på flere behandlinger.

Profhilo 2 ml

kr 3990,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Selve behandlingen går ganske rakst. Profhilo injiseres i noen bestemte punkter på hver side i ansiktet, og hvert stikk tar kanskje 5 sekunder. 

Etter behandlingen

Rett etter injeksjon vil huden rundt innstikkstedene normalt være litt rød, noen ganger med litt hevelse, men dette forsvinner innen 24 timer.

Små blåmerker kan oppstå, men også disse forsvinner gradvis. 

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger