Light/medium peel

bilde

Light-/medium peel

En fotona peel har en svært eksfolierende effekt, og fjerner det øverste laget i huden på en trygg og skånsom måte slik at nye, friske celler kommer til.

Usikker på om laserpeel er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Fotona laser peel er en dyp og effektiv hudfornyende behandling. Den er ideell for de som har:

 • redusert spenst i huden
 • dype linjer og rynker
 • store porer
 • pigmenteringer
 • aknearr

Behandlingen kommer i to ulike styrker, og tilpasses etter behov.

 • Light peel er en ideell behandling for reduksjon av porer og fine linjer, samt overfladiske pigmenteringer. Etter behandlingen vil du oppleve en jevnere og friskere hudoverflate.
 • Medium virker oppstrammende, reduserer dypere linjer, rynker, aknearr og pigmenteringer, samt gir en jevnere hudoverflaten og t-sone.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden.

bilde
bilde

Antall behandlinger avgjøres ut fra indikasjon og hudkvalitet. Du vil se resultater etter første behandling, men for dype arr og rynker må tre til fire behandlinger påregnes.

De som jobber med laser hos oss er kosmetisk dermatologiske sykepleiere og leger, med lang erfaring med denne type behandling.

Light peel (laser)

kr 2000,-

Bestill time

Medium peel (laser)

kr 3000,-

Bestill time
Før behandlingen

Når du kommer til klinikken, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold vi må være obs på i valg av type hudpleie eller ting vi bør vite om før vi begynner. 

Ved alle behandlingsformer med laser bør ikke behandlingsområdet eksponeres for sol, eller solarium i to uker før behandlingen. I forkant av behandlingen ber vi deg om å ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning, samt kremer og oljer som inneholder kokos.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Selve behandlingen

Behandlingen kan oppleves som noe ubehagelig, og i enkelte tilfeller kan det være hensiktsmessig med bedøvelseskrem i forkant. 

Antall behandlinger avgjøres ut fra indikasjon og hudkvalitet. Du vil se resultater etter første behandling, men for dype arr og rynker må tre til fire behandlinger påregnes.

Etter behandlingen

Denne behandling vil i de fleste tilfeller etterlate rødme i huden i fem til syv dager, og avhengig av behandlingsstyrke vil du kunne oppleve flassing. På behandlingsdagen og påfølgende dag vil noen også oppleve huden sår, evt også små blødninger. Dette er normalt og en del av hudens tilhelingsprosess.

Rekonvalesenstiden avhenger av opprinnelig hudkvalitet og behandlingens styrke. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen påfølgende dag, mens andre opplever litt kraftigere nedetid og ønsker å være hjemme et par dager. 

Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på det behandlet området i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av spf 50.

Vi anbefaler også at du kun bruker mineralsminke i de dagene huden er rød og flasser, samt at du avventer aktive ingredienser til huden igjen er i balanse.

Vi anbefaler videre at du avstår fra aktiviteter som trigger svette i minst 24 timer etter behandling, eller til du ikke er rød og hoven.

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger