bilde

Om oss

Våre behandlere gjør alltid sitt ytterste for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få et fantastisk, naturlig resultat!

Vi har et bredt behandlingstilbud, med det meste innen hud- og kroppsbehandlinger, og et team av dyktige og erfarne behandlere, som er blant de fremste innen sitt felt.

Arendal Hudklinikk - i hjertet av Arendal

Vårt mål er å kunne bruke all vår kompetanse, samt markedets beste produkter, for å hjelpe deg med å oppnå resultatene du drømmer om! Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, før, under og etter hvert besøk hos oss.

Arendal Hudklinikk er en kosmetisk klinikk på 150 kvm i flotte, nye lokaler sentralt i Arendal, innerst i Pollen. Lokalet ligger på gateplan, kun 2 min å gå fra tog/buss, og med gode parkeringsmuligheter rett i nærheten.

I tillegg til 3 behandlingsrom og 2 ventesoner, finner du også et lekkert salgsområde, med ulike hudpleieprodukter fra de beste og mest effektive merkene på markedet.

Er du usikker på hvilken behandling som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere. På en slik time vil du få grundig informasjon og veiledning om hvilken behandling eller hvilke produkter som kan gi deg det resultatet du drømmer om, og du får svar på alle spørsmål du måtte ha.

bilde
bilde
bilde

Vårt team

Vårt team består av lege, kosmetisk dermatologisk sykepleier, hudpleier, vippetekniker, kroppsterapeut mm. Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Våre ettertraktede behandlere har over 30 års erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene de tilbyr.

bilde

Lege

Elisabeth Fosseli

bilde

Hvorfor bør du velge Arendal Hudklinikk?

Utvikling

Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

Engasjerte behandlere

Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

Høy kvalitet

Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

Trygghet

Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

Utvikling

Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.