Brynslaminering

bilde

Brynslaminering

Har du hår som står litt ut fra brynet, eller kanskje de ikke ligger slik du ønsker? Har du hår i hele brynet, men ikke helt fasong eller fylde slik du ønsker deg? Da er brynslaminering behandlingen for deg!

Brynslaminering er en behandling hvor man farger brynene, former de og fikserer de i ønsket form, slik at brynene dine er perfekte til enhver tid.

Produktene vi bruker i brynslamineringen er rikt på oljer, blant annet arganolje, macadamiaolje, med sterke næringsegenskaper. Disse trenger seg inn i hårstrukturen og skaper en beskyttende film rundt håret, samtidig som den gir næring, reparerer, beskytter og gir mykhet til håret. Produktene er milde og skånsomme for både hud og hår.

For å enklere tilpasse og forme brynene, anbefales det å ikke nappe eller vokse minst 2-3 uker før en brynsbehandling.

Etter en brynslaminering kreves det lite med vedlikehold hjemme. Det anbefales likevel å børste hårene i ønsket fasong morgen og kveld, samt etter dusj/bad for at resultatet skal vare lenger. 

Det er mange som opplever at resultatet etter en brynslaminering kan vare i opptil 12 uker, og velger da kun en brynsstyling (farging og forming av brynene) imellom, før en ny brynslaminering. 

bilde
bilde

Livssyklus til hårene i øyenbrynet varierer fra 2-4 måneder. Dette er fra et hår blir dannet i follikkelen til det naturlig faller av, og denne syklusen starter på nytt. Med alderen kan hårene i brynet svekkes og veksten stagnerer. En kan merke en tynning eller tap av hår som hovedsakelig påvirker hodet, øyenvippene og øyenbrynene. Hårsekkene vil over tid kunne slutte å produsere hår, og hårene blir tynnere og kan hos noen opphøre, da spesielt i ytterste delen av brynet. Dette er helt normalt.

Hormonelle hår skiller seg ut ved å være tykt og stritt, og ofte vokser de seg lengre enn de andre hårene i brynet. De er også ofte mer pigmentert enn resten av hårene. 

Brynene våre kan gjøre veldig mye for ansiktet. Med litt ekstra farge og en form vil de fremheve og ramme inn ansiktet, og da er brynslaminering helt perfekt.

Veldig sensitiv eller usikker på om du tåler behandlingene?

Ta gjerne kontakt, slik at det kan tas en patchtest/intoleransetest.

Brynslaminering (inkl. forming)

kr 790,-

Bestill time

Brynslaminering (inkl. forming og farging)

kr 890,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger