Microneedling

Microneedling

 

Våre leger og sykepleiere har lang erfaring med behandling med microneedling, og skreddersyr behandlingen etter en grundig konsultasjon og vurdering. Noen ganger vil kombinasjon med andre behandlinger gi optimalt resultat.

Er du usikker på om behandling med microneedling er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere.

Videoen er laget av vår søsterklinikk på Innlandet. Egne videoer vil komme etterhvert.

Microneedling er en fantastisk hudbehandling, hvor man stimulerer hudens egen produksjon av kollagen, elastin mm, som gir deg strammere, friskere hud med ny glød, og som reduserer:

 • grov hud
 • store porer
 • akne
 • arr
 • pigmenteringer
 • rynker
 • strekkmerker
 • løs/slapp hud

I behandlingen bruker vi en Dermapen, med et nålhode med 18 mikroskopiske nåler, som penetrerer huden i ansiktet mange ganger. Behandlingen gir et kortvarig lett ubehag, men man har ingen fornemmelse av å bli stukket med nåler. Behandlingen kan fint kombineres med peelinger, maskebehandlinger mm.

Behandlingen inneholder rens, desinfeksjon, serum, microneedling og avslutning med tilpassede produkter. Noen ønsker kun behandling av ansiktet, mens andre også ønsker behandling av hals, øvre del av bryst, strekkmerker på kroppen osv.

Man blir rød, varm og sår i ansiktet de første timene etter behandlingen, men det er vanligvis helt borte dagen etter. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling.

Mange ser forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandlinger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. Vanlig intervall mellom behandlinger er 3-8 uker, avhengig av hva man ønsker å oppnå.

Microneedling - ansikt

kr 1990,-

Bestill time

Microneedling - ansikt, hals

kr 2490,-

Bestill time

Microneedling ansikt, hals og bryst

kr 2990,-

Bestill time

Microneedling m/peel

kr 2490,-

Bestill time

Microneedling m/meso

kr 2490,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Selve behandlingen går raskt (10-15 minutter). Det påføres et serum på området som skal behandles, deretter går man over området med Dermapen. Dermapen er et apparat hvor det på tuppen sitter 18 mikroskopiske nåler, som lager bittesmå hull i huden din. Huden opplever dermed at den får en skade, og setter i gang en rekke prosesser for å lage ny, frisk, hel hud.

Man behandler huden i hele ansiktet, bortsett fra øyelokk og lepper. Noen ganger inkluderer man også hals og øvre deler av bryst, avhengig av hva man ønsker å oppnå.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen vil huden kjenner sår, stram og varm, i tillegg til at den vil være rosa. Dette roer seg ila de første par timene. De fleste har normal hudfarge dagen etter, men noen opplever at man er lett rosa 1-2 døgn.

Unngå bading, badstue og sminke samme dag som behandlingen. 

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger