Skinbooster

bilde

Skinbooster

Behandling med skinbooster fukter huden innenfra, og gir den ny spenst og glød. I tillegg bidrar den til å redusere fine linjer på hudoverflaten. 

Er du usikker på om behandling med skinbooster er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere.

Behandling med skinbooster gir deg:

 • jevnere hudstruktur
 • økt fuktighet i huden
 • reduksjon av fine linjer
 • gløden du drømmer om


Din behandler gjør alltid en grundig vurdering i forkant av behandling med skinbooster, og skreddersyr en behandling som passer til din hud og hva du ønsker å oppnå. Skinboosteren tilfører huden hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at det binder vann.

Effekten er vist og godt dokumentert i fler kliniske studier. Noe effekt oppleves allerede etter første behandling, men for optimalt resultat anbefales 2-3 behandlinger.

bilde
bilde

Skinboosteren vi bruker er spesiallaget for å både fukte huden innenfra og gi glød, men også å jobbe med fine linjer. Ofte kombinerer vi skinboosteren med enten andre behandlinger eller produkter for optimal effekt.

Skinbooster - Teosyal 1 ml

kr 2200,-

Bestill time

Skinbooster - Teosyal 3 ml

kr 3290,-

Bestill time

Skinbooster - Juvederm Volite

kr 3500,-

Bestill time

Skinbooster - Viscoderm Hydrobooster

kr 2600,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Selve behandlingen går ganske rakst. Skinboosteren injiseres i noen bestemte punkter på hver side i ansiktet, og hvert stikk tar kanskje 3-5 sekunder. 

Etter behandlingen

Det er helt normalt å blir litt rød og hoven ved innstikksted, men dette gir seg ila de første 24 timer. Noen opplever også å få noen små blåmerker. 

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger