Green Peel

bilde

Green Peel

Green Peel er nr. 1 i verden på naturlig hudfornyelse! Green Peel® er en hudbehandling med produkter utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, og inneholder kun rene planter og urter. 

Usikker på om behandling med Green Peel er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Med Green Peel får huden din en real treningsøkt, som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, til økt stryke, sunnhet og spenst. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer. Ingrediensene har en beroligende/helende/regnererende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

Hudforbedring


Green Peel® er kraftig vevoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Behandlingen gir synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, store porer, solskadet, grå og gusten hud.

Glød og "gnistring"


Gløden og den karakterisktiske "gnistringen" i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

Én behandling - 3 styrker


Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype;

 • Fresh Up er en populær partypeel, som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. En av Arendal Hudklinikk sin absolutte favorittbehandling.
 • Green Peel® Energy, er en dyptvirkende anti-rynkebehandling med gode resultater på konkrete problem.
 • Green Peel® Classic: Total hudfornyelse på 5 dager. Her får du en dyp peel som fornyer huden din på under en uke. Du vil oppleve å flasse vekk det øverste hudlaget et par dager etter behandlingen, og under vil ny glatt hud som stråler komme frem. 5-6 dager etter behandlingen kommer du tilbake i klinikk og får en maske og massasje-behandling, for å rense opp og fjerne det siste av død hud.

bilde
bilde

Hjemmeprodukter


Hjemmeproduktene etter en Green Peel® har en svært viktig betydning for resultatet av behandlingen. Produktene er blitt utviklet gjennom grundig forskning på hva huden trenger for å oppnå de unike resultatene og bidrar til at huden blir minimalt stresset.

Hjemmeproduktene har en sterk beroligende virkning, samtidig som de bidrar til at de unike urtene har lengre virkningstid i huden. I tillegg tilføres huden viktige nærende, oppbyggende, strykende virkestoffer, som i tillegg er beskyttende og fuktbalanserende.

For å oppnå de utrolige og unike langtidsresultatene, med økt spenst, volum, styrke og vedvarende balanse, brukes Green Peels hjemmeprodukter, mellom jevnlige Green Peel® behandlinger.

Green Peel® er en éner blant hudpleiebehandlingene vi tilbyr, og det er ikke uten grunn behandlignen har vært på markedet siden 1958!

Green Peel - Classic

kr 2600,-

Bestill time

Green Peel - Fresh

kr 1300,-

Bestill time

Green Peel - Energy

kr 1500,-

Bestill time

Green Peel - Express

kr 990,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger