På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

Hudpleie med A-vitamin-peel!

Ønsker du skikkelig hudforbedring er dette behandlingen for deg!

Etter å ha sett resultatene etter bare èn behandling med denne kjemiske peelen var vi alle enige om at dette MÅ vi ha tilbud på! Du kan oppleve lett flassing i noen dager, men huden som åpenbarer seg etter dette er silkemyk og frisk, med masse glød! Selve behandlingen oppleves som en varm klem, og en pause fra stress og mas.

Vi renser, peeler, fukter og avslutter med en deilig maske tilpasset huden din.

Retinol stimulerer til hudfornyelse, og peelingen er perfekt for deg som ønsker reduksjon av linjer, mindre porer, jevnere struktur, mer glød og bedret hudhelse. 

NÅ kun kr 1290,- (ord. kr 1790,-)

"Party-peel"

Den perfekte behandlingen før julebordet, selskap med venner eller andre anledninger hvor du vil stråle litt ekstra!

Denne hudbehandlingen inneholder rens, peeling, lett ansiktsmassasje og tilpassede produkter. Dette er virkelig en av våre favorittbehandlinger! Behandlingen gir ingen "nedetid", dvs ingen rødhet, flassing, sårhet osv.

Du ser virkelig bare smashing ut!

NÅ kun kr 990,- (ord. kr 1490,-)

50% på første behandling med Eximia

Dette er vår nye favoritt for kroppsbehandlinger, og vi ser fantastiske resultater på reduksjon av fett, cellulitter og hevelser!

EximiaMed-maskinen er veldig effektiv til behandling av alt fra cellulitter, fettfjerning og bodysculpting, til lymfedrenasje, dyp vevsmassasje og behandling av smerter i muskler og ledd.

Hvitere tenner på kun 20 minutter!

Vi har lyst til at du skal smile og le masse i november!

Og kanskje vil det føles enda deiligere å smile bredt med renere, hvitere tenner? 

Få et naturlig hvitere smil på kun 20 minutter med kosmetisk tannbleking fra Beauty Smile - helt uten risiko for skade på tenner, tannkjøtt, emalje. Det er heller ingen risiko for økt ising. Med vår kosmetiske tannbleking kan vi gi et flott og naturlig resultat. Tannblekingsgeléen fjerner misfarging på en skånsom måte, og inneholder mindre enn 0,1 % hydrogenperoksid. 

NÅ fra kr 990,- (ord. pris kr 1490,-)

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få -20% på valgfri behandling!

  Kontaktskjema

   Hvorfor bør du velge Arendal Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.