På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

Microneedling med Dermapen4!

Dette er en favorittbehandling hos mange, og den kan tilpasses alle!

Microneedling er en form for hudforbedring, uten kirurgi og laser, hvor kroppens evne til å behandle, fornye og hele seg selv benyttes.

Denne behandlingen er perfekt for deg som ønsker å jobbe med å forbedre grov hud, linjer, porer, akne, pigmenteringer, slapp hud, og gi huden ny vitalitet og glød!

NÅ kr 1490,- (ord. pris kr 1990,-)

Pigmentbehandling!

Dette er en supereffektiv peel for alle former for pigmenteringer!

Her får du en sterk behandling i klinikk, hvor du vil flasse godt etter noen dager. Denne behandlingen er en av de mest effektive på markedet, og du får ytterligere effekt sammen med dag og nattkrem fra MELine. 

NÅ kun kr 990,- (ord. kr 1590,-)

Green Peel Express!

Bevar sommergløden langt utover høsten!

Denne urtepeelen er en lettere peel for å få frem gløden i huden, og fjerner effektiv døde hudceller. Hjelper også på lettere pigmenteringer. 

NÅ kr 690,- (ord. pris kr 990,-)

Eximia - 20%!

"Alle vil merke bedring i sin helse etter behandling med Eximia!"

Plages du med vannansamlinger, ødemer eller fettansamlinger i kroppen?
Vi kan hjelpe deg med reduksjon av fett, bedre lymfesirkulasjon og oppstramming: fettfjerning og figurforming  uten kirurgi med EXIMIA. 

NÅ 20% rabatt på alle Eximia-behandlinger!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få -20% på valgfri behandling!

  Kontaktskjema

   Hvorfor bør du velge Arendal Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.