Lege

Elisabeth Fosseli

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Elin Johanne Nordnes

Elin er en dyktig og erfaren behandler, som er utrolig populær og har mange faste kunder.

Hun er lidenskapelig opptatt av helhetlig hudhelse og trygge behandlinger, og hun har en helt unik forståelse av anatomi og fysiologi, som gjør at hun alltid klarer å skreddersy et behandlingsopplegg for selv de mest kompliserte utfordringer.

bilde

Hud- og fotpleier, vippetekniker

Sabina Gadomska

Sabina er utdannet hudpleier og vippetekniker, og har lang erfaring med behandlingene hun tilbyr. 

Hun er en veldig dyktig og grundig behandler, som alltid lytter til kundens ønsker, og gjør det hun kan for å hjelpe kunden med å oppnå sine mål. Man finner ikke mange som er like nøye i jobben sin som Sabina, og det er nok dette som gjør henne så godt likt av våre kunder.

bilde

Daglig leder

Henriette Røsberg

Henriette er utdannet sykepleier, med videreutdanning innen ledelse. Hun har lang erfaring som kosmetisk sykepleier og har jobbet i mange år med behandlingene vi tilbyr. De viktigste egenskapene som gjør henne til en dyktig og god daglig leder er hennes fokus på kvalitet og profesjonalitet, faglige kompetanse, evne til å se helheten og ønske om å skape en god og trygg arbeidsplass. Hun eier og driver også to hudklinikker til, på Frogner i Oslo og på Gjøvik, og en stor nettbutikk (www.hudprodukter.no).