Neglesopp

bilde

Neglesopp

Behandling av neglsopp med fotona-laser er per nå den mest effektive metoden for å bli kvitt plagsom neglsopp.

Usikker på om du har neglsopp, eller om behandlingen med fotona-laser er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon.

Soppinfeksjon under neglene (onykomykose, tinea unguium) fører til at neglene blir gulaktige, porøse, fortykkede og deformerte.

Det er mest vanlig å få neglesopp på tærne, men i noen tilfeller kan også fingerneglene angripes.

Neglesopp i seg selv er ikke alvorlig, men infeksjonen kan over tid ødelegge neglene.

Behandling av neglsopp med fotona-laser er veldig effektivt, og vi hjelper mange kunder hver uke med å bli kvitt neglsopp.

bilde
bilde

Laseren gir intense laserpulser som går gjennom den friske delen av neglen, og overfører termisk energi som blir absorbert av soppvevet og ødelegger dette.

Selve behandlingen tar mellom 15 og 20 minutter.

Det er nødvendig med ca fire behandlinger med ca to ukers mellomrom. Selv om soppen dør raskt, tar det tid før en sunn negl vokser ut. For stortåneglen vil denne prosessen ta om lag 12 måneder, og for den minste neglen ca 6 måneder. 

Metoden regnes som mer effektiv enn medisiner i tablettform.

Våre fotterapeuter har 3 års utdanning og mer enn 30 års erfaring med fotbehandlinger.

Behandling av neglsopp

kr 1500,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Selve behandlingen

Laseren gir intense laserpulser som går gjennom den friske delen av neglen, og overfører termisk energi som blir absorbert av soppvevet og ødelegger dette. Selve behandlingen tar mellom 15 og 20 minutter. Noen kan oppleve varmen fra laseren som lett ubehagelig, særlig mot slutten av behandlingen, men dette er individuelt. For å redusere faren for ubehag kjøler vi ned området mens vi behandler.

Det er nødvendig med ca fire behandlinger med ca to ukers mellomrom. Selv om soppen dør raskt, tar det tid før en sunn negl vokser ut. For stortåneglen vil denne prosessen ta om lag 12 måneder, og for den minste neglen ca 6 måneder. 

Metoden regnes som mer effektiv enn medisiner i tablettform

Etter behandlingen

For å forhindre ny soppinfeksjon anbefales det at du bruker antifungurale midler (Loceryl medisinsk neglelakk, Scholl professional, Mailner, Nalox e.l) på infisert område to ganger daglig både i behandlingsperioden, samt tre måneder etter siste behandling. Det kan også være lurt å bruke antifunguralt pudder i sko i etterkant. Påfør ikke neglelakk før etter 24 timer etter behandling.

Det er også viktig at du tar med deg nye (ikke bare rene) sokker til å ta på rett etter behandlingen. Dette fordi soppsporene sitter i brukte sokker, og blir ikke nødvendigvis borte etter vask.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Arendal Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Arendal Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kristiansand med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger